Palvelut ja hinnat

Perusjalkahoito 60min 55€

Hoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhentämisen ja tarvittaessa ohentamisen, jalkahieronnan ja kotihoito-ohjeet.


Yksilöllinen jalkahoito 90min 75€

Hoito sisältää perusjalkahoidon, jota täydennetään jalkojen kunnon mukaisilla lisätoimilla. Hoito sopii jaloille, joissa on esim.laajat kovettumat, halkeamat, useita poistettavia känsiä ja pitkät/paksuuntuneet kynnet.

Tämä hoito sopii hyvin, jos asiakkaalla on esim. diabetes, reuma tai psoriasis.


Rentouttava jalkahoito 90min 75€

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, kovettumien ja känsien poiston, kynsien lyhentämisen ja tarvittaessa ohentamisen, pitkän jalkahieronnan ja kotihoito-ohjeet.


Osahoito 30min 27€

Voi olla esim. kynsien leikkaus (ei sis. kynsien ohennusta), känsän poisto, sis. kasvaneen kynnen kynsipiikin poisto tai jokin muu täsmähoito.

Tämä hoito ei sisällä jalkahierontaa. Tarvittaessa jalkakylpy ja hoidon lopuksi jalkojen kevyt rasvaus.


Podofix kynnenoikaisu hoito 45€

Kivuton, tehokas ja nopea hoito sisäänkasvaneelle kynnelle. Kynsilevyn päälle kiinnitettävä liuska nostaa kynsilevyä reunoilta, näin kipu helpottaa.

Hoitotuloksen pysyvyydeksi hoito tulee uusia 4-5 vk:n välein, noin puolen vuoden ajan.

Ensimmäinen hoitokerta 45€ (lisäliuska +15€)

toinen hoitokerta 30€ (lisäliuska +15€)

kolmas hoitokerta 25€ (lisäliuska +15€)


Yksilöllinen silikoniortoosi alkaen 15€

Silikoniortoosi voi olla suojaava tai korjaava. Ortoosi on vesipestävä ja oikein huollettuna kestää käytössä pitkään. Korjaava varvasortoosi soveltuu käytettäväksi esim. vaivaisenluun, vasaravarpaiden sekä alle ja päälle kääntyneiden varpaiden oikaisuun. Suojaava varvasortoosi ehkäisee ihon hankausta ja siitä aiheutuvaa kipua, punoitusta ja ihorikkoja. Mukaan kirjalliset hoito- ja käyttöohjeet.


Kynsien lakkaus 5€

Jos haluat kynsienlakkauksen jalkahoidon yhteydessä, kannattaa siitä mainita aikaa varatessa. Kynsilakka on aina henkilökohtainen ja asiakas saa valitsemansa kynsilakan mukaansa.


Kotikäyntilisä +5€. Hinta sisältää matkakulut 10km saakka (edestakainen matka). Yli menevät kilometrit 0,50€/km tai sopimuksen mukaan.

Maksutavat

Käteinen ja korttimaksut. 

Laskutusasiakkaat erillisen sopimuksen mukaan.

Peruutukset

Esteen sattuessa peruutathan ystävällisesti aikasi viimeistään 24h ennen varausta. Peruuttamattomasta ajasta on oikeus veloittaa 50% palvelun hinnasta.

Jalkahoidot arvonlisäverottomana terveyspalveluna.